КРСТАРЕЊЕ 7 ноќи All Inclusive
 THESSALONIKI – KUSADASI – RHODES – CRETE (HERAKLION) – SANTORINI – MYKONOS – MILOS – ATINA -THESSALONIKI

   Крстарење 7 ноќи All Inclusive  11.09 од Солун со брод крузер Celestyal Crystal   THESSALONIKI – KUSADASI – RHODES – CRETE (HERAKLION) – SANTORINI – MYKONOS – MILOS – ATINA -THESSALONIKI   Најпосакуваните грчки острови Mykonos + Santorini +Rodos +  Milos + Krit + Kusadasi – Ephes , + shopping …   Цена  : 988 € (61.256 денари). – IB Внатрешна кабина (доплата за други типови на внатрешни кабини, без прозор) 1.099 € (68.138 денари). – XC Надворешна кабина…

Read more

КРСТАРЕЊЕ 3 НОЌИ All Inclusive
 ATINA – MYKONOS – KUSADASI- PATMOS -CRETE (HERAKLION) SANTORINI – ATINA

All inclusive крстарење 3 ноќи со брод крузер Celestyal Olympia 02.09.2022-05.09.2022  ATINA – MYKONOS – KUSADASI- PATMOS -CRETE (HERAKLION) SANTORINI – ATINA   Најпосакуваните грчки острови Mykonos i Santorini + Patmos остров -( според FORBES магазинот Patmos e прогласен за најидилично место во Европа, a теолошки ,гледано од сите страни на островот, пештерата на апокалипсата ,манастирот на Sv Jovan…) + Kusadasi – Ephes , + shopping … Цена  : 486 € (30.132 денари). – IA Внатрешна Кабина (доплата за други…

Read more

КРСТАРЕЊЕ All Inclusive
 ATINA – MYKONOS – KUSADASI- PATMOS -CRETE (HERAKLION) SANTORINI – ATINA
29.04-02.05.2022

All inclusive крстарење со брод крузер Celestyal Olympia   29.04 – 02.05 – Поаѓање на 28.04 во вечерните часови !     ATINA – MYKONOS – KUSADASI- PATMOS -CRETE (HERAKLION) SANTORINI – ATINA   Најпосакуваните грчки острови Mykonos i Santorini + Patmos остров -( според FORBES магазинот Patmos e прогласен за најидилично место во Европа, a теолошки ,гледано од сите страни на островот, пештерата на апокалипсата ,манастирот на Sv Jovan…) + Kusadasi – Ephes , + shopping …   Цена :…

Read more