29 ГОДИНИ СО ВАС

“Патувањето од илјада милји мора да започне со еден чекор” – Лао Цу

ПАТУВАЊА

ЛЕТО ГРЦИЈА
КРСТАРЕЊЕ All Inclusive 3 НОЌИ
БОДРУМ ЧАРТЕР ХОТЕЛИ
ХУРГАДА ЧАРТЕР ХОТЕЛИ
ТУРЦИЈА ЧАРТЕР ЛЕТО 2022
КРСТАРЕЊЕ All Inclusive 7 НОЌИ од Солун
АРАПСКА АВАНТУРА 4 ЕМИРАТИ

Битола, Северна Македонија

30 Елпида Караманди, Битола
Email: krivasija@gmail.com
Телефон: 070/918-844

Телефон: 078/328-664