КРСТАРЕЊЕ 7 ноќи All Inclusive
 THESSALONIKI – KUSADASI – RHODES – CRETE (HERAKLION) – SANTORINI – MYKONOS – MILOS – ATINA -THESSALONIKI

   Крстарење 7 ноќи All Inclusive  11.09 од Солун со брод крузер Celestyal Crystal   THESSALONIKI – KUSADASI – RHODES – CRETE (HERAKLION) – SANTORINI – MYKONOS – MILOS – ATINA -THESSALONIKI   Најпосакуваните грчки острови Mykonos + Santorini +Rodos +  Milos + Krit + Kusadasi – Ephes , + shopping …   Цена  : 988 € (61.256 денари). – IB Внатрешна кабина (доплата за други типови на внатрешни кабини, без прозор) 1.099 € (68.138 денари). – XC Надворешна кабина…

Read more