ЛЕТО 2022 ГРЦИЈА

АЛФИ ДУПЛЕКС АПАРТМАН САМА ПЛАЖА ПОЛИХРОНО
ЦЕНТАР 1 ДУПЛЕКС АПАРТМАН ПОЛИХРОНО
ЦЕНТАР 2 ДУПЛЕКС АПАРТМАН ПОЛИХРОНО
ВАРВАРА ДУПЛЕКС АПАРТМАН ПОЛИХРОНО
АНА ДУПЛЕКС АПАРТМАН ХАНИОТИ