Home Blog Uncategorized КРСТАРЕЊЕ 3 НОЌИ All Inclusive <br/> ATINA - MYKONOS - KUSADASI- PATMOS -CRETE (HERAKLION) SANTORINI - ATINA <br/>

КРСТАРЕЊЕ 3 НОЌИ All Inclusive
 ATINA – MYKONOS – KUSADASI- PATMOS -CRETE (HERAKLION) SANTORINI – ATINA

All inclusive крстарење 3 ноќи со брод крузер Celestyal Olympia

05.08.2022-08.08.2022

 ATINA – MYKONOS – KUSADASI- PATMOS -CRETE (HERAKLION) SANTORINI – ATINA
 
Најпосакуваните грчки острови Mykonos i Santorini + Patmos остров -( според FORBES магазинот Patmos e прогласен за најидилично место во Европа, a теолошки ,гледано од сите страни на островот, пештерата на апокалипсата ,манастирот на Sv Jovan…) + KusadasiEphes , + shopping

Цена  :
479 € (29.698 денари). – IA Внатрешна Кабина (доплата за други типови на внатрешни кабини, без прозор)
573 € (35.526 денари). – XA Надворешна Кабина со окно (доплата за други типови на надворешни кабини со прозор, со балкон)
597 € (37.014 денари). – XB Надворешна Кабина со прозор (доплата за други типови на надворешни кабини со прозор, со балкон)
 
Претставник од Kri Turs на целото патување , цело време на бродот крузер и до Bitola…
 
ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО :
Организиран превоз – Битола – Пиреа (Атина) – Битола
Сместување во внатрешна кабина
All Inclusive Пакет (појадок, ручек , вечера , измеѓу оброци )
Неограничено конзумирање на алколни и безалкохолни пијалоци
Дневни и ноќни активности, забавна програма, анимација, забавни програми , претстави , музички програми во барови , анимации (јога, танц, итн)
Користење на базен( согласно временските услови) фитнес центар и сауна
Пристанишни такси ( 169 € ) вклучено во цената
Бакшиши вклучени во цената
Посета – разглед на Атина со локален водич
Полудневна екскурзија во Kusadasi – Turcija :
Ancient Ephesus through the ages – Hellinistic and Roman (Антички Ефес низ вековите – хеленистички и римски)
Полудневна екскурзија во Crete (Heraklion) – Knossos
Придружник од агенција на целото патување
Организација и водство на патувањето
Шатл за Mykonos
Шатл за Санторини
 

ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО :
– Патничко осигурување
– Услуги во салон за убавина и спа центар
– Интернет
– Медицински услуги
– Индивидуално користење на екскурзии кои бродот ги организира како факултативи со доплата
– Влезници
– ДРУГИ НЕСПОМНАТИ УСЛУГИ
Оваа програма има многу ограничени места.

НАПОМЕНА : ПАСОШОТ МОРА ДА БИДЕ БИОМЕТРИСКИ И ДА БИДЕ ВАЛИДЕН МИНИМУМ УШТЕ 6 МЕСЕЦИ ОД ДЕНОТ НА СЛЕГУВАЊЕ ОД БРОДОТ , ОДНОСНО ОД ЗАВРШУВАЊЕТО НА КРСТАРЕЊЕТО.

Доколку некој има позитивен тест за ковид пред поаѓање и не можи да патува , парите ќе можи да ги користи во некое од наредните крстарења со истата компанија кои ќе ги организираме во иднина !
 
Патувањето ќе биде во согласност со сите Ковид 19 протоколи!
 
Контакт : 
070918844 / 078328664
Share:

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.