Home Blog Uncategorized ВАРВАРА ДУПЛЕКС АПАРТМАН ПОЛИХРОНО

ВАРВАРА ДУПЛЕКС АПАРТМАН ПОЛИХРОНО

ВАРВАРА ДУПЛЕКС АПАРТМАН СО 2 СПАЛНИ НА 100м од плажа

Апартманот е дуплекс и располага со :
-2 спални, клима , ТВ, сопствен WIFI, кујна, купатило, 2 тераси.
-Голем лежај на спуштање каде можат да спијат 2 лица.

 Термините кои се дадени во табелата не се термини за престој, туку се дадени за да се види цената во тој период, значи во зависност од бројот на ноќи и период на престој се прави и цената, доколку е измеѓу 2 периоди и цената се формира по ден, по цена од тој период.

ЦЕНИ ЗА НАЕМ
ТЕРМИНИТЕ СЕ ФЛЕКСИБИЛНИ – Терминот и должината на престој се по ваша желба и избор (Нормално доколку е слободен апартманот)
Контактирајте во агенција и ќе ви биде формирана цената во зависност од должината на вашиот престој.

 

 

 

* За хигиената во собите за време на престојот се грижат самите гости , секојдневно да се исфрла ѓубре , да се одржува хигиената , внимателно да се користи цел инвентар кој е оставен на располаѓање на гостите (со цел да имате што подобар и поконфорен престој ), да се грижите исто како да сте во вашиот дом , дури и повеќе.

* Собите се напуштаат во 9:00 часот а сместувањето е после 14 :00 часот по локално време.
* Плаќањето е во денарска противредност
* Зависно од бројот , потребата и вашиот термин – сите можности за превоз во договор со агенцијата.

ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е 0,5 ЕВРА НА ДЕН и се плаќа во агенција.

Напомена:
Агенцијата организатор не може да ја гарантира брзината ниту достапноста на интернетот во објектите каде што е наведен интернетот како бесплатна услуга.
Странките треба да го предадат апартманот во исправна состојба , како што го примиле,а во случај на направена штета странките се должни да си ја платат на лице место.

 

Share:

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.