КРСТАРЕЊЕ All Inclusive
 ATINA – MYKONOS – KUSADASI- PATMOS -CRETE (HERAKLION) SANTORINI – ATINA
29.04-02.05.2022

All inclusive крстарење со брод крузер Celestyal Olympia   29.04 – 02.05 – Поаѓање на 28.04 во вечерните часови !     ATINA – MYKONOS – KUSADASI- PATMOS -CRETE (HERAKLION) SANTORINI – ATINA   Најпосакуваните грчки острови Mykonos i Santorini + Patmos остров -( според FORBES магазинот Patmos e прогласен за најидилично место во Европа, a теолошки ,гледано од сите страни на островот, пештерата на апокалипсата ,манастирот на Sv Jovan…) + Kusadasi – Ephes , + shopping …   Цена :…

Read more