БУДВА 8-ми Март

БУДВА – ЦЕТИЊЕ – ОСТРОШКИ МАНАСТИР 8-ми Март   11.03.22 Поаѓање во 22 чaсот со автобус, преку Албанија за Будва. 12.03.22 Пристигнување во Црна Гора во утринските часови,попатно се врви низ Бар,Петровац.,па  посета на св. Стефан-едно од најатрактивните места во Црногорското приморје, Краљичината плажа,Бечичи…Стигнување во Будва, сместување во студиа и апартмани во Будва. Попладнето прошетка во стариот дел на Будва каде можат да се видат црквите Св. Иван, Св. Марија…Слободно попладне во Будва, можност за уживање во добрата храна во рестораните покрај брегот. Ноќевање. 13.03.22 Целодневен…

Read more