КРСТАРЕЊЕ 7 ноќи All Inclusive
 THESSALONIKI – KUSADASI – RHODES – CRETE (HERAKLION) – SANTORINI – MYKONOS – MILOS – ATINA -THESSALONIKI

   Крстарење 7 ноќи All Inclusive  со брод крузер Celestyal Crystal   THESSALONIKI – KUSADASI – RHODES – CRETE (HERAKLION) – SANTORINI – MYKONOS – MILOS – ATINA -THESSALONIKI   Најпосакуваните грчки острови Mykonos + Santorini +Rodos +  Milos + Krit + Kusadasi – Ephes , + shopping … Термини : 19.06 , 26.06 ,  17.07 , 31.07 ,  14.08 , 21.08    ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 10 ЈУНИ Цена ЈУНИ : 799 € (49.538 денари). – IA Внатрешна Кабина (доплата…

Read more

КРСТАРЕЊЕ 3 НОЌИ All Inclusive
 ATINA – MYKONOS – KUSADASI- PATMOS -CRETE (HERAKLION) SANTORINI – ATINA

All inclusive крстарење 3 ноќи со брод крузер Celestyal Olympia 05.08.2022-08.08.2022  ATINA – MYKONOS – KUSADASI- PATMOS -CRETE (HERAKLION) SANTORINI – ATINA   Најпосакуваните грчки острови Mykonos i Santorini + Patmos остров -( според FORBES магазинот Patmos e прогласен за најидилично место во Европа, a теолошки ,гледано од сите страни на островот, пештерата на апокалипсата ,манастирот на Sv Jovan…) + Kusadasi – Ephes , + shopping … Цена  : 479 € (29.698 денари). – IA Внатрешна Кабина (доплата за други…

Read more

КРСТАРЕЊЕ All Inclusive
 ATINA – MYKONOS – KUSADASI- PATMOS -CRETE (HERAKLION) SANTORINI – ATINA
29.04-02.05.2022

All inclusive крстарење со брод крузер Celestyal Olympia   29.04 – 02.05 – Поаѓање на 28.04 во вечерните часови !     ATINA – MYKONOS – KUSADASI- PATMOS -CRETE (HERAKLION) SANTORINI – ATINA   Најпосакуваните грчки острови Mykonos i Santorini + Patmos остров -( според FORBES магазинот Patmos e прогласен за најидилично место во Европа, a теолошки ,гледано од сите страни на островот, пештерата на апокалипсата ,манастирот на Sv Jovan…) + Kusadasi – Ephes , + shopping …   Цена :…

Read more