КРСТАРЕЊЕ 3 НОЌИ All Inclusive
 ATINA – MYKONOS – KUSADASI- PATMOS -CRETE (HERAKLION) SANTORINI – ATINA

All inclusive крстарење 3 ноќи со брод крузер Celestyal Olympia 02.09.2022-05.09.2022  ATINA – MYKONOS – KUSADASI- PATMOS -CRETE (HERAKLION) SANTORINI – ATINA   Најпосакуваните грчки острови Mykonos i Santorini + Patmos остров -( според FORBES магазинот Patmos e прогласен за најидилично место во Европа, a теолошки ,гледано од сите страни на островот, пештерата на апокалипсата ,манастирот на Sv Jovan…) + Kusadasi – Ephes , + shopping … Цена  : 486 € (30.132 денари). – IA Внатрешна Кабина (доплата за други…

Read more