Home Blog Uncategorized Sv. Nikola Spa 3*

Sv. Nikola Spa 3*

Во подножјето на Пирин планина, во центарот на градот Сандански се наоѓа хотел Свети Никола.
СПА центарот на хотел “Свети Никола” се напојува со минерална вода 75 ° С од  природен извор.
Минералната вода во комбинација со уникатната клима на градот нуди можност за вистинска релаксација.
Хотелот има 63 двокреветни соби, 21 еднокреветни соби и 7 апартмани.
Располага со:
СПА центар: затворен базен со минерална вода, сауна, римска бања, солна соба, фитнес;
Безжичен интернет;
Снек бар,
Пиано бар,
Основен ресторан,
Ресторан Плумари,
Конференциска сала  ….

ВО ПОНУДАТА ИАМ ЦЕНИ ЗА 1, 2,3,5,7,10 И 14 НОЌЕВАЊА

Еднодневен пакет – Неделен СПА релакс
Цените се за СОБА за 1 полупансион

во собадвокреветна стандарддвокреветна класик
1 возрасен45 €55 €
1 возрасен + дете до 12 г.51 €69 €
2 возрасни60 €81 €
2 возрасни + дете до 4 г.60 €81 €
2 возрасни + дете до 4-12 г.68 €91 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:
1 ноќевање со појадок во Недела (ден)
1 вечера на сет мени
Шише локално вино во собата при пристигнувањето;
Бесплатно користење СПА центар: затворен базен со минерална вода, сауна, римска бања, солна соба, Фитнес;
Бесплатен интернет;
Туристичка такса…

Во цената НЕ Е вклучено:
Патничко осигурување
Превоз
Неспомнати услуги

Собите со дополнителен кревет се во ограничен број и се на барање.
Деца до 3,99 години престојуваат бесплатно.
Деца од 4-11,99 г. на редовно легло во двокреветна соба користат 30% попуст од цената за возрасни.

Дводневен пакет

Цените се за СОБА за 2 ноќевања со појадок

во собадвокреветна стандарддвокреветна класикстудио
1 возрасен77 €98 €194 €
1 возрасен + дете до 12 г.88 €112 €194 €
2 возрасни102 €132 €194 €
2 возрасни + дете до 4 г.102 €132 €194 €
2 возрасни + дете до 4-12 г.118 €154 €194 €
3 возрасни//194 €

Цените се за СОБА за 2 полупансиони

во собадвокреветна стандарддвокреветна класик
1 возрасен110 €125 €
1 возрасен + дете до 12 г.135 €175 €
2 возрасни158 €205 €
2 возрасни + дете до 4 г.158 €205 €
2 возрасни + дете до 4-12 г.188 €240 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:
2 ноќевања со појадок;
2 вечери по сет мени
1 класична масажа (еднаш во текот на престојот);
Користење СПА центар со затворен базен со минерална вода, сауна, римска бања,солна соба и фитнес;
Бесплатен интернет;
Паркинг;
Туристичка такса;

Во цената НЕ Е вклучено:
Патничко осигурување
Превоз
Неспомнати услуги

Собите со дополнителен кревет се во ограничен број и се на барање.
Деца до 3,99 години престојуваат бесплатно.
Деца од 4-11,99 г. на редовно легло во двокреветна соба користат 30% попуст на цената за возрасни.
Цените НЕ ВАЖАТ за национални, верски празници, семинари, конгреси….

Тридневен пакет
Цените се за СОБА за 3 ноќевања со појадок

во собадвокреветна стандарддвокреветна класикстудио
1 возрасен105 €137 €270 €
1 возрасен + дете до 12 г.105 €130 €270 €
2 возрасни122 €152 €270 €
2 возрасни + дете до 4 г.122 €152 €270 €
2 возрасни + дете до 4-12 г.145 €183 €270 €
3 возрасни//270 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд
Доплата за вечера:  возрасен  = 12€ / дете до 11,99 г. = 7€

Цените се за СОБА за 3 ноќи и соодветен број на гости и вклучуваат:
3 ноќевања со појадок
Бесплатно користење СПА центар со затворен базен со минерална вода, римска бања, солена соба и фитнес, Бесплатен интернет;
Паркинг;
Туристичка такса;

Во цената НЕ Е вклучено:
Патничко осигурување
Превоз
Неспомнати услуги

Собите со дополнителен кревет се во ограничен број и се на барање.
Деца до 3,99 години престојуваат бесплатно.
Деца од 4-11,99 г. на редовно легло во двокреветна соба користат 30% попуст на цената за возрасни.
Цените НЕ ВАЖАТ за национални, верски празници, семинари, конгреси….

Петдневен пакет Relax
Цените се за СОБА за 5 ноќевања со појадок

во собадвокреветна стандарддвокреветна класикстудио
1 возрасен140 €178 €410 €
1 возрасен + дете до 12 г.170 €208 €410 €
2 возрасни198 €244 €410 €
2 возрасни + дете до 4 г.198 €244 €410 €
2 возрасни + дете до 4-12 г.238 €296 €410 €
3 возрасни//410 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд
Доплата за вечера:  возрасен  = 12€ / дете до 11,99 г. = 7€


Цените се за СОБА за 5 ноќи и соодветен број на гости и вклучуваат:

5 ноќевања со појадок
Терапија – бања со алги или морски соли – еднаш за време на престојот;
Бесплатно користење СПА центар со затворен базен со минерална вода, римска бања, солена соба и фитнес, Бесплатен интернет;
Паркинг;
Туристичка такса;

Во цената НЕ Е вклучено:
Патничко осигурување
Превоз
Неспомнати услуги

Собите со дополнителен кревет се во ограничен број и се на барање.
Деца до 3,99 години престојуваат бесплатно.
Деца од 4-11,99 г. на редовно легло во двокреветна соба користат 30% попуст на цената за возрасни.
Цените НЕ ВАЖАТ за национални, верски празници, семинари, конгреси….

Седумдневен пакет SPA & Active
Цените се за СОБА за 7 ноќевања со појадок

во собадвокреветна стандарддвокреветна класикстудио
1 возрасен174 €224 €502 €
1 возрасен + дете до 12 г.212 €260 €502 €
2 возрасни248 €306 €502 €
2 возрасни + дете до 4 г.248 €306 €502 €
2 возрасни + дете до 4-12 г.302 €376 €502 €
3 возрасни//502 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд
Доплата за вечера:  возрасен  = 12€ / дете до 11,99 г. = 7€


Цените се за СОБА за 7 ноќи и соодветен број на гости и вклучуваат:

7 ноќевања со појадок
Делумна масажа – еднаш за време на престојот;
Бесплатно користење СПА центар: затворен базен со минерална вода, римска бања, солена соба и фитнес, Бесплатен интернет;
Паркинг;
Туристичка такса;

Во цената НЕ Е вклучено:
Патничко осигурување
Превоз
Неспомнати услуги

Собите со дополнителен кревет се во ограничен број и се на барање.
Деца до 3,99 години престојуваат бесплатно.
Деца од 4-11,99 г. на редовно легло во двокреветна соба користат 30% попуст на цената за возрасни.
Цените НЕ ВАЖАТ за национални, верски празници, семинари, конгреси….

Десетдневен пакет Wellness
Цените се за СОБА за 10 ноќевања со појадок

во собадвокреветна стандарддвокреветна класикстудио
1 возрасен244 €302 €718 €
1 возрасен + дете до 12 г.284 €340 €718 €
2 возрасни334 €400 €718 €
2 возрасни + дете до 4 г.334 €400 €718 €
2 возрасни + дете до 4-12 г.410 €502 €718 €
3 возрасни//718 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд
Доплата за вечера:  возрасен  = 12€ / дете до 11,99 г. = 7€

Цените се за СОБА за 10 ноќи и соодветен број на гости и вклучуваат:
10 ноќевања со појадок;
Делумна масажа – еднаш за време на престојот;
Терапија – бања со алги или морски соли – еднаш за време на престојот;
Бесплатна користење СПА центар: затворен базен со минерална вода, сауна, римска бања, солена соба, фитнес;
Бесплатен интернет;
Паркинг;
Туристичка такса;

Во цената НЕ Е вклучено:
Патничко осигурување
Превоз
Неспомнати услуги

Собите со дополнителен кревет се во ограничен број и се на барање.
Деца до 3,99 години престојуваат бесплатно.
Деца од 4-11,99 г. на редовно легло во двокреветна соба користат 30% попуст на цената за возрасни.
Цените НЕ ВАЖАТ за национални, верски празници, семинари, конгреси….

Четиринаесетдневен пакет Vital
Цените се за СОБА за 14 ноќевања со појадок

во собадвокреветна стандарддвокреветна класикстудио
1 возрасен280 €394 €862 €
1 возрасен + дете до 12 г.354 €458 €862 €
2 возрасни416 €538 €862 €
2 возрасни + дете до 4 г.416 €538 €862 €
2 возрасни + дете до 4-12 г.524 €682 €862 €
3 возрасни//862 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд
Доплата за вечера:  возрасен  = 12€ / дете до 11,99 г. = 7€

Цените се за СОБА за 14 ноќи и соодветен број на гости и вклучуваат:
14 ноќевања со појадок
Делумна масажа – еднаш за време на престојот;
Терапија – бања со алги или морски соли – еднаш за време на престојот;
Бесплатно користење СПА центар со затворен базен со минерална вода, римска бања, солена соба и фитнес, Бесплатен интернет;
Паркинг;
Туристичка такса;

Во цената НЕ Е вклучено:
Патничко осигурување
Превоз
Неспомнати услуги

Собите со дополнителен кревет се во ограничен број и се на барање.
Деца до 3,99 години престојуваат бесплатно.
Деца од 4-11,99 г. на редовно легло во двокреветна соба користат 30% попуст на цената за возрасни.
Цените НЕ ВАЖАТ за национални, верски празници, семинари, конгреси….

Share:

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.