Home Blog Uncategorized КРСТАРЕЊЕ 7 ноќи All Inclusive <br/> THESSALONIKI - KUSADASI - RHODES - CRETE (HERAKLION) - SANTORINI - MYKONOS - MILOS - ATINA -THESSALONIKI<br/>

КРСТАРЕЊЕ 7 ноќи All Inclusive
 THESSALONIKI – KUSADASI – RHODES – CRETE (HERAKLION) – SANTORINI – MYKONOS – MILOS – ATINA -THESSALONIKI

 

 Крстарење 7 ноќи All Inclusive  со брод крузер Celestyal Crystal

 
THESSALONIKI – KUSADASI – RHODES – CRETE (HERAKLION) – SANTORINI – MYKONOS – MILOS – ATINA -THESSALONIKI
 
Најпосакуваните грчки острови Mykonos + Santorini +RodosMilos + Krit + KusadasiEphes , + shopping

Термини :

19.06 , 26.06 ,  17.07 , 31.07 ,  14.08 , 21.08 


 

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 10 ЈУНИ

Цена ЈУНИ :
799 € (49.538 денари). – IA Внатрешна Кабина (доплата за други типови на внатрешни кабини, без прозор)

995 € (61.690 денари). – XB Надворешна Кабина со прозор (доплата за други типови на надворешни кабини со прозор, со балкон)


Цена ЈУЛИ :
899 € (55.738 денари). – IA Внатрешна Кабина (доплата за други типови на внатрешни кабини, без прозор)

1.095 € (67.890 денари). – XB Надворешна Кабина со прозор (доплата за други типови на надворешни кабини со прозор, со балкон)


Цена АВГУСТ :
1.119 € (69.378 денари). – IA Внатрешна Кабина (доплата за други типови на внатрешни кабини, без прозор)

1.295 € (80.290 денари). – XB Надворешна Кабина со прозор (доплата за други типови на надворешни кабини со прозор, со балкон)

 
ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО :
Сместување во внатрешна кабина IA
All Inclusive Пакет (појадок, ручек , вечера , измеѓу оброци )
Неограничено конзумирање на алколни и безалкохолни пијалоци
Дневни и ноќни активности, забавна програма, анимација, забавни програми , претстави , музички програми во барови , анимации (јога, танц, итн)
Користење на базен( согласно временските услови) џакузи , фитнес центар и сауна
Пристанишни такси ( 289 € ) вклучено во цената
Бакшиши вклучени во цената
Полудневна екскурзија во Kusadasi – Turcija :
Ancient Ephesus through the ages – Hellinistic and Roman (Антички Ефес низ вековите – хеленистички и римски)
Полудневна екскурзија во Rodos
Придружник од агенција на целото патување
Организација и водство на патувањето
Шатл за Mykonos
Шатл за Санторини
 

ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО :

– Превоз од Битола до Солун и обратно 
– Патничко осигурување
– Услуги во салон за убавина и спа центар
– Интернет
– Медицински услуги
– Индивидуално користење на екскурзии кои бродот ги организира како факултативи со доплата, или други     факултативни екскурзии организирани на лице место 
– Влезници
– ДРУГИ НЕСПОМНАТИ УСЛУГИ

Оваа програма има многу ограничени места.

НАПОМЕНА : ПАСОШОТ МОРА ДА БИДЕ БИОМЕТРИСКИ И ДА БИДЕ ВАЛИДЕН МИНИМУМ УШТЕ 6 МЕСЕЦИ ОД ДЕНОТ НА СЛЕГУВАЊЕ ОД БРОДОТ , ОДНОСНО ОД ЗАВРШУВАЊЕТО НА КРСТАРЕЊЕТО.

Доколку некој има позитивен тест за ковид пред поаѓање и не можи да патува , парите ќе можи да ги користи во некое од наредните крстарења со истата компанија кои ќе ги организираме во иднина !
 
Патувањето ќе биде во согласност со сите Ковид 19 протоколи!
 
Контакт : 
070918844 / 078328664
Share:

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.