Home Blog Uncategorized HOTEL SREBRNA LISICA 3* KOPAONIK

HOTEL SREBRNA LISICA 3* KOPAONIK

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ЗА ПАКЕТ НА НАВЕДЕН БРОЈ НА НОЌИ НА БАЗА ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА

Тип на Сместување

Мах лица

01.12- 

23.12

23.12-30.12

30.12-02.01

02.01-23.01

23.01-06.03

06.03-13.03

13.03-20.03

20.03-01.04

Минимум престој

7

7

3

7

7

7

7

7

2+0 Соба

2

180€

310

228

533

347

310

270

212€

0+1 / 2+0

Family Room

2

470

296

690

520

423

323

1+1 Family Room

3

330

196

457

362

330

248

2+1 Family Room

4-6

286

179

390

323

286

232

Цена по лице на ден на база појадок и вечера

Тип на

сместување

Мах лица

01.12 –

 23.12

23.12-

30.12

30.12-

23.01

23.01-

13.03

13.03-

20.03

20.03-

01.04

Минимум престој

2

2

3

2

2

2

2+0 Соба

2

Нед-Чет

24

Чет-Нед

28€

70

97

70

45

Нед-Чет

29

Чет-Нед

33

0+1 / 2+0

Family Room

2

91

296

690

520

1+1 Family Room

3

75

196

457

362

2+1 Family Room

4-6

65

179

390

323

Во цената е вклучено:
– појадок и вечера

Во цената не е вклучено:
– Турстичка такса 1€ по лице на ден за возрасни; Деца 7-15 години плаќат 0,70€ по лице на ден; Деца до 7 години ГРАТИС (се наплаќа во агенција);
– Хотелско осигурување 0,30€ по лице на ден;

Услови за деца:
– Деца до 1,99 години ГРАТИС ( во присуство на две возрасни лица);
– Деца 2-6 години (во присуство на две возрасни лица) 50% попуст;
– Деца 6-11,99 години (во присуство на две возрасни лица) 30% попуст;

Доплати:
– Доплата за Ручек 6€ по лице на ден за возрасни; Деца до 11,99 години 3€ по лице на ден;
– За користење на 5-то легло 40% попуст;
– За користење на 6-то легло 60% попуст;
– За користење на Еднокреветна соба се наплаќа 2 цели суми;

Политика за откажување:
– Отказ или промена на термин се смета за валидна исклучиво кога се доставува во писмена форма;
– Уплтатен аванс од 30% од вкупната сума не се рефондира;
– Доколку гостинот го прекине престојот , остатокот од средствата нема да бидат рефондирани;
– 50% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервацијата 15-8 дена пред почетокот на аранжманот;
– 100% од вкупната вредност на аранжманот ќе биде наплатено доколку се откаже резервацијата 8-0 дена пред почеткот на аранжманот;

Share:

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.