КОНТАКТ

Без разлика дали имате едно прашање или посебно барање, ние сме тука за вас.

Битола , Северна Македонија

Elpida Karamandi 30, Bitola
Емајл: krivasija@gmail.com
Телефон: 070/918-844 ; 078/328-664

Контактирајте не преку емајл

Слободно пополнете ја формата со вашите прашања, одговорот ќе го добиете на мејл.