Home Blog Uncategorized ЦЕНТАР 2 ДУПЛЕКС АПАРТМАН ПОЛИХРОНО

ЦЕНТАР 2 ДУПЛЕКС АПАРТМАН ПОЛИХРОНО

ЦЕНТАР 2 ДУПЛЕКС АПАРТМАН СО 2 СПАЛНИ НА 40м од плажа

Апартманот е дуплекс и располага со :
2 клими , 2 телевизори, сопствен WIFI, кујна, купатило, тераса.

( во секоја од двете спални има по 1 дупли кревет и фотелји на спуштање,клима уред и телевизор)

Апартманот се наоѓа на одлична локација, на само 40м од плажа, во централниот дел на Полихроно.

Термините кои се дадени во табелата не се термини за престој, туку се дадени за да се види цената во тој период, значи во зависност од бројот на ноќи и период на престој се прави и цената, доколку е измеѓу 2 периоди и цената се формира по ден, по цена од тој период.

ЦЕНИ ЗА НАЕМ
ТЕРМИНИТЕ СЕ ФЛЕКСИБИЛНИ – Терминот и должината на престој се по ваша желба и избор (Нормално доколку е слободен апартманот)
Контактирајте во агенција и ќе ви биде формирана цената во зависност од должината на вашиот престој.

 

 

* За хигиената во собите за време на престојот се грижат самите гости , секојдневно да се исфрла ѓубре , да се одржува хигиената , внимателно да се користи цел инвентар кој е оставен на располаѓање на гостите (со цел да имате што подобар и поконфорен престој ), да се грижите исто како да сте во вашиот дом , дури и повеќе.

* Собите се напуштаат во 9:00 часот а сместувањето е после 14 :00 часот по локално време.
* Плаќањето е во денарска противредност
* Зависно од бројот , потребата и вашиот термин – сите можности за превоз во договор со агенцијата.

ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е 0,5 ЕВРА НА ДЕН и се плаќа во агенција.

Напомена:
Агенцијата организатор не може да ја гарантира брзината ниту достапноста на интернетот во објектите каде што е наведен интернетот како бесплатна услуга.
Странките треба да го предадат апартманот во исправна состојба , како што го примиле,а во случај на направена штета странките се должни да си ја платат на лице место.

Општи Услови на Кри Турс дооел за резервација, уплата, користење и отказ на наем на апартман (приватно сместување) 

Резервација и уплата :

 

  1. При резервација, усна или писмена, телефонска или директно во просториите на агенцијата, клиентот треба да уплати минимум 30%(триесет проценти) од вкупната вредност на наемот за да резервацијата биде внесена како валидна.
  2. Доколку клиентот резервира усно, односно по телефон, клиентот -договарач е должен да испрати копија на валиден пасош врз основа на кои податоци ќе биде изготвена фактура, во која ќе бидат внесени покрај генералите и адресата на клиентот, името на апартманот, терминот на наем и вкупниот износ на наемот и ќе биде испратена на клиентот. Резервацијата ќе биде прифатена од страна на агенцијата за валидна во моментот кога на сметката на агенцијата ќе пристигни депозит од минимум 30% од вкупната сума, односно целокупната сума доколку има помалку од 15 денови од датумот на започнување на наемот. После добиената уплата агенцијата изготвува договор со општи податоци и општи услови за резервација, уплата, користење и откажување на апартманот.

Доколку клиентот во рок од 3 работни денови изврши уплата на фактурата, резервацијата се смета за валидна. Со самата уплата на фактурата клиентот се согласува со општите услови кои што се истакнати на веб страната на агенцијата.

 

Користење – општи услови :

 

– За хигиената во собите за време на престојот се грижат самите гости , секојдневно да се исфрла ѓубре , да се одржува хигиената , внимателно да се користи  цел инвентар кој  е оставен на располаѓање на гостите (со цел да имате што подобар и поконфорен престој ), да се грижите исто како да сте во вашиот дом , дури и повеќе.

– Собите се напуштаат во 9:00 часот а сместувањето е после 14 :00 часот по локално време.

– Плаќањето е во денарска противредност

– Зависно од бројот , потребата и вашиот термин – сите можности за превоз во договор со агенцијата.

 – ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е 0,5 ЕВРА НА ДЕН.

 

Напомена:

Агенцијата организатор не може да  ја гарантира брзината ниту достапноста на интернетот во објектите каде што е наведен интернетот  како бесплатна услуга.

Странките треба да го предадат апартманот  во  исправна состојба , како што го примиле,а во  случај на  направена штета странките се должни да си ја  платат на лице место.

Почитување на куќниот ред и мир односно во периодот од 14ч до 17ч и после 22ч до 08ч на утро, локално време да не се создава галама и гужва.

           

Откажување на наемот :

за отказ од 60 до 45 дена пред патувањето се наплатува 5%

за отказ од 44 до 30 дена пред патувањето 10%

за отказ од 29 до 20 дена пред патувањето 20%

за отказ од 19 до 15 дена пред патувањето 40%

за отказ од 14 до 10 дена пред патувањето 80%

за отказ од 9 до 6 дена пред патувањето 90%

за отказ од 5 до 0 дена пред патување или во текот на патувањето 100%.

 

Напомена :
Доколку резервацијата и уплатата е извршена во период помал од 10 денови од датумот на почетокот на наемот не постои можност за отказ на наемот и рефундација на средствата, агенцијата е согласна доколку клиентот не е во можност да го користи наемот клиентот да испрати други корисници во неговиот термин и за неговите уплатени средства за што треба писмено да достави известување до агенцијата за тоа кои ќе бидат негова замена, односно новите можни корисници кои тој ќе си ги обезбеди и истовремено се прифатливи од страна на агенцијата.

 

Share:

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.