КРСТАРЕЊЕ 3 КОНТИНЕНТИ 11.03.2022
ЕВРОПА – АФРИКА – АЗИЈА

    Хит програма ALL INCLUSIVE КРСТАРЕЊЕ – 7 ноќи на брод крузер  СО ВКЛУЧЕНИ   4 ЕКСУРЗИИ во цената СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА Ограничени места 11.03.2022 КРСТАРЕЊЕ НА 3 КОНТИНЕНТИ ЕВРОПА – АФРИКА – АЗИЈА Брод крузер – CELESTYAL CRYSTAL АТИНА-(ЛАВРИОН/ПИРЕУС) – ЕГИПЕТ – ИЗРАЕЛ – КИПАР – РОДОС –КУШАДАСИ-( ЛАВРИОН /ПИРЕУС)- АТИНА 7 ноќи – 8 дена на брод ** Организиран превоз од Битола ** ЛАВРИОН/ПИРЕУС( АТИНА )-ЕГИПЕТ -(PORT SAID ,KAIRO )– ИЗРАЕЛ- (ASHOD,ERUSALIM,VITLEEM ,TEL AVIV ) , КИПАР ( LIMASOL)…

Read more

АРАПСКА АВАНТУРА
– 4 емирати во еден програм

          ВИСТИНСКА АРАПСКА АВАНТУРА !!!  4 ЕМИРАТИ ВО ЕДЕН ПРОГРАМ !!! 7 МАГИЧНИ АРАПСКИ  НОЌИ !!!  DUBAI + ABU DHABI + SHARJAH + RAS AL KHAIMAH  Од Скопје со авион на Turkish Airlines – сите сатници на поаѓање и пристигнување се локални. На  01 ноември   во 20.45 ч од Скопје, пристигнување ви Истанбул во 00.10 ч  на 02ноемви , поаѓање од  Истанбул  во  01.45 ч  на 02 ноември , пристигнување во Дубаи во 07.00 ч на…

Read more