Кои сме ние ?

Од 1993 година им служиме на многу свои задоволни клиенти. Целосна туристичка услуга, A лиценцирана агенција, која се смета за една од најреномираните туристички агенции во Битола, Македонија.

Лојални клиенти

Успешно го градиме името меѓу нашите задоволни и лојални клиенти, избор сме на нивна туристичка компанија за сите сезони.

Што нудиме ?

Од индивидуални пакети, персонализирани одмори, чартери, групни тури, авионски карти, визи, крстарења и празнични сместувања.

Вие сте во добри раце !

За да се осигураме дека ќе го добиете најдоброто од патувањето, од првиот контакт, преку времето на престојот и додека ве враќаме дома, ние сме со вас. Витално значење за нас е да имате незаборавно и безбедно искуство..