НОВА ГОДИНА 2022

НОВА 2022 ВО КОПАОНИК
НОВА 2022 ГОДИНА ВО ИСТАНБУЛ
НОВА 2022 ГОДИНА -СОЛУН-ЛУТРАКИ - ВОДЕН
НОВА 2022 ГОДИНА ВО АТИНА -ПИРЕА-ПЕЛОПОНЕЗ
НОВА 2022 ГОДИНА ВО БУДВА- ДУБРОВНИК- КОТОР
НОВА ГОДИНА 2022 - СПЛИТ- ДУБРОВНИК-ШИБЕНИК -ТРОГИР - МАКАРСКА
НОВА 2022 ГОДИНА ВО БЕЛГРАД -НОВИ САД - СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ