БУГАРИЈА – БАНСКО ЗИМА СО ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ  Хотел SUNRISE PARK 4* 

ЗИМА 2022 – БАНСКО – УГАРИЈА)

 Хотел SUNRISE PARK 4*  https://hotelsunrisebansko.com/

ТЕРМИНИ СО МОЖНОСТ ЗА КОРИСТЕЊЕ ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ

06 – 13.01.2022 – 7 полупансиони = 222 € во студио, = 234 € во апп

13 – 20.01.2022 7 полупансиони = 222 € во студио, = 234 € во апп.

15 – 19.01.2022 –полупансиони = 148 € во студио, = 156 € во апп

Во периодот од: 23.12.-28.12.2021 г.;18. 02  10.03. 2022 г. цена по лице за

1 полупансион = 34 €  во студио по лице ; 36 € во апартман по лице

Во периодот од: 03. 01  17.02. 2022 г. цена по лице за

1 полупансион = 36 €  во студио по лице ; 39 € во апартман по лице

Ако останите 7 ноќи – имате една ноќ гратис (плаќате за 6 ноќи),

ДЕЦА со родители: 0 – 5.99 год. – гратис (без кревет), прво дете од 6 – 11.99 год = 50 %, второ дете 3-11.99 год.- гратис(на дополнителен кревет)

Лица над 12 год. плаќаат 70 %, користат: храна и дополнителен кревет.

Во цената е вклучено:

 појадок и вечера – шведски стол

– туристичка такса

– бесплатно користење на сауна, базен, фитнес, WI – FI

– превоз: хотел  гондола  хотел

ДОПЛАТА ЗА АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ САМО ЗА ТЕРМИНИТЕ:

Поаѓање на 06.01.2022, 13.01.2022 и 15.01.2022 ,со враќање на 13.01.2022 ,15.01.2022, 19.01.2022 и 20.01.2022 .

Повратен билет=1800 денари возрасен а деца од 2 до 14 години 1200 ден.

Доплата: патничко здравствено осигурување 60 денари од ден (без франшиза со вклучена спортска незгода) за лица до 65 год ,   над 65 год 120 денари од ден ( без франшиза со вклучена спортска незгода), за деца до 14 год – 40 денари од ден (задолжително) .

Можност  за  изнајмување на ски – опрема од агенцијата : чизми + ски (карвинг) + стапчиња =600 ден. за 5 дена и 700 денари за 7 дена.

ПРОТОКОЛИ ЗА ВЛЕЗ ВО БУГАРИЈА / МАКЕДОНИЈА

Негативен PCR или негативен Брз антиген тест, потврда / сертификат за вакцинација од Covid-19 (14 дена по примена втора доза од вакцината), Сертификат за прележан Covid-19 (по 1 месец од потврдената инфекција, максимум до 6 месеци од датумот на тестирање односно 45 дена за во Македонија), за деца до 12 г се ослободени од овие мерки додека старосната граница на децата во Македонија се оденсува до 18 г.